Dette projekt har været en smule forsømt, det prøver jeg at rette op på nu.
image

April – jeg havde ikke planlagt noget i april måned, fordi februarprojektet tog længere tid end beregnet og marts projektet, slet slet ikke var for en nybegynder, det måtte jeg erkende efter at have have startet 4 gange på trøjen, uden at komme meget længere. Marts projektet er endt ved min mor, som trods sine store strikke erfaring skulle bruge lidt tid på at knække opskriften. Men jeg ved hun kun mangler det ene ærme, og jeg glæder mig til at vise den frem 🙂

Maj – står i lillepigens tegn. Hvilken lillepige? det ved jeg ikke, men jeg havde sådan lyst til at prøve at strikke den fine kjole af Sussie Haumann. Jeg er godt i gang, som I kan se 🙂

SONY DSC SONY DSCJuni – Det er en trøje til mindstemanden af Helga Isager, har desværre ikke min bog hjemme lige nu, så jeg kan vise jer billedet. Det kommer på hurtigst muligt.