Et år hvor jeg har endnu mere fokus på strik?! Jeg synes det er en knald god ide, som Cecilie fra bloggen Hvad bier tænker har fundet på – 12 måneder med strikning, og endda planlagt strikning. Jeg er simpelthen hoppet med på ideen, jeg trænger til udfordringer, og jeg ved dette bliver en udfordring, for jeg har tendens til at være distræt hvad angår mine strikke og hækleprojekter, så det med at planlægge sine projekter fremadrettet er en kanon ide. Som Cecilie også skriver i sit indlæg, så er der så mange fine modeller man kan vælge at strikke, så mange at det er meget svært at vælge, så kommer jeg aldrig rigtig i gang med noget, fordi tiden går med at træffe beslutning om hvad jeg skal strikke. Jeg vil ligesom Cecilie fremlægge de første 3 måneders strikkeprojekter her. Ikke at forglemme, så har jeg tilladt mig at låne Cecilies billede til dette indlæg 🙂

image

SONY DSC

Januar handler om at få færdiggjort den cardigan jeg har været i gang med i alt for lang tid. Opskriften er fra Strikkebogen Knit for your kid, af Susie Haumann. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om at jeg var gået i gang, men har aldrig fået den afsluttet, af flere grunde – For det første fordi jeg valgte at starte forfra i en anden type garn, da det jeg var starte med at strikke i var alt for tykt. For det andet, så synes jeg ikke vævestrik er særligt motiverende, det tager lang tid (i hvert fald for mig).

Wilfert foto: Lisa Renner

Febuar står i herrelækker strik til Thomas. Opskriften har jeg fundet i Familie journalen, og jeg blev straks helt vil med trøjen, som i sit enkelte udtryk appellerer meget til min smag inden for herretøj. Jeg fik den solgt hurtigt til manden, som glæder sig til at jeg kommer i gang.

høstjakke- 800

Til marts vil jeg strikke den skønne høstjakke. Opskriften er norsk og fra Pickles. Jeanette // Lutter Idyl har netop strikket et eksemplar og blogget om den HER – den er så skøn, og sådan en må jeg da eje 🙂

Nu har jeg udfordret mig selv, og fortalt jer om det, så nu bliver jeg jo nødt til at holde fokus – det glæder jeg mig til at prøve, og jeg håber jeg bliver god til 😉