Mig: “Aksel, hvor gammel bliver du?”
Aksel: “2 år”
Mig: “hvad skal man have når man har fødselsdag?”
Aksel: “gaver!” han visker “kage”.
Mig: “skal du have andet?”
Der tænkes grundig inden svar
Aksel: “juice”.

Min lille store dreng har fødselsdag i dag 🙂 Hele 2 år gammel er han lige netop i dag. Det er for vildt! og jeg kan ikke lade vær med at blive overvældet af følelser og træng til at huske tilbage på fødslen og tiden lige efter. I mandags fandt vi journalen frem, som er skrevet under fødslen, og læste den.
I dag har det været særligt sjovt, at observere da konceptet “gaver” gik op for ham. Han har igen i år fået rigtig meget LEGO DUPLO, til stor fornøjelse for hele familien 🙂 Hans togbane er blevet MEGA stor, faktisk så stor at jeg ikke helt har regnet ud hvor vi skal gøre af den, og om det kan betale sig at skille den ad hver dag, for at samle den igen næste morgen. Indtil videre får den lov at være samlet, og så må vi se om nogle dage. Han samling er også blevet suppleret med en brandstation, og han har ikke ville slippe brandbilen i dag.
Udover LEGO er han blevet beriget med en løbecykel, STOR lastbil, Ambulancer, penge og bøger.
Ellers har dagen stået på fridag fra dagplejen, legeplads og biblitoket, samt fødselsdagsfest for familien – alt i alt en skøn dag. Nu ser vi frem til at skulle holde børnefødselsdag for venner af familien og deres småfolk, på lørdag – det bliver brænd sjovt!

SONY DSCSONY DSC SONY DSC