Thomas ligger på sofaen og plejer de tømmermænd som har indtaget hans korpus her til morgen. Aksel er hos farmor og farfar, så jeg har RO til at pusle rundt og lave lidt hist og her – bl.a. dette indlæg. Som lovet i går får I her indholdet af kusine Almas anden adventsgave. En sød djævle hue efter Sys Fredens opskrift. Jeg har valgt ikke at tilføje bindebånd – vi må se om jeg bliver nødt til det når den bliver taget i brug. Jeg har før lavet et par stykker efter opskriften. En til Aksel HER og en til hver af mine to veninders børn HER. Til forskel fra de andre versioner jeg har lavet, har jeg valgt at tilføje kontrastfarven bag på huen i stedet for foran. Jeg har hæklet huen sammen bag på med flad sammenhækling, så den ikke er ubehagelig at sove med.

Opskrift: Sys Fredens – Str.: 8-12 mdr. – Nål: 3,5 – Garn: Bøllefrø – Merino uld + Engleuld – Farve: Natur (fv. 12) + sart rosa (fv. 11)


SONY DSC SONY DSCSONY DSC