Det er både skræmmende og fascinerende, at opleve hvor hurtigt et barn vokser. Alle siger at det går stærkt, ja ja tænker man, men det går sgu stærkt. Jeg har været ude og købe årets vinterstøvler til Aksel, og han skulle have en størrelse 26 – det er for vildt. Hans vinterstøvler fra sidste år står herhjemme, ude på bryggersbordet og der står altså 23 i bunden på dem – jeg har lige været ude tjekke en gang til for at være sikker 😉 Jeg gentager lige mig selv – det er fo vildt!
Vi har igen i år valgt Eccos vinterstøvler. De er dyre, det må jeg altså inddrømme at jeg synes – 700 kr. er sku en vild pris, når man tænker på at han lige om lidt ikke passer dem mere. Men, der er altid et men, det er altså de støvler som vi herhjemme bedst kan lide. Støvlen passer Aksel helt perfekt. Til trods for, at vinterstøvler er klodset for sådan en lille fod, så går han perfekt i denne støvle, og han kan løbe i dem. Det er også den støvle jeg synes er pænest, og det er ret vigtigt for mig 🙂 Så er vi meget positive over hvor pænt de holder sig, selvom de en hel vintersæson bliver tæsket på en løbe-motorcykel, legeplads m.m. I år har vi valgt en støvle med lidt mere farve på. Sidste år valgte vi den klassiske sorte, uden nogle detaljer. Jeg synes Ecco har gjort det godt med denne støvle i år. Den fine blå farve sammen med den sådan lidt “læderbrune” farve er helt i orden!

Så nu kan vinteren bare komme an!

VIGTIGT!!! Dette indlæg er ikke sponsoreret, det er skrevet fordi jeg bare gerne vil inspirere jer andre skønne shoppeglade kvinder 🙂 

SONY DSC SONY DSC