…så drikker de fleste den kaffe og the der bliver serveret – puha det er bestemt ikke altid en fornøjelse. Jeg drikker både the og kaffe, men med forbehold skal lige siges. For jeg ynder ikke bare at drikke en kop kaffe eller the hvis ikke det smager godt. For os her hjemmet betyder det meget at det vi serverer, dels for os selv, men bestemt også for vores gæster, er noget vi kan lide og synes er lige lidt ekstra lækkert. Derfor bruger vi gerne en skilling ekstra på, at købe den kaffe og the der er lige lidt bedre. Hvad angår kaffen, så kværner vi selv vores bønner, da vi ikke gider drikke kaffe der smager mest af pap end kaffe – der skal lige en forklaring til: det giver rigtig god mening for os at kværne selv, idet vi ikke drikker kaffe nok til at den sidste kop kaffe af allerede kværnet kaffebønner vil smage godt.
Jeg er mest thedrikker, og spørg du Thomas så synes han at jeg bruger en del penge på te (det skal lige siges at han ikke bryder sig om te, og nok mest er derfor han synes det er spild af penge 🙂 ). For mig er det vigtigt at the ikke smager for parfumeret/kunstigt, og urte the er ikke min kop the 🙂
Her i påskeferien har vi været på camping i Ribe, og i går gik turen ind til Ribe by “En pisse hyggelig by” citat: min svigermor 😉 Her kom vi forbi Det Gamle Apotek, og et smut der ind og ud kom jeg med Karamel te og Orange/ æble the – mums! Så nu vil jeg lave mig en kop the og nyde de sidste fridage inden hverdagen banker på døren igen.

God påske til jer!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC