Nu er jeg officelt gået på barsel, og det er rigtig godt for både mig om min lille familie – overskuddet er lidt større 🙂 Jeg har brugt lidt tid på, at være rundt og hente babypakker fra forskellige butikker. Jeg benyttede mig også af denne rigtig gode mulighed da jeg ventede Aksel, tilbage i 2012. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at hente og kigge på de gode sager. Der er sket lidt siden 2012 kan jeg godt afsløre. I 2012 var Super Brugsen stoppet med at udleverer babypakker, Føtex havde heller ingen babypakke. Lidl ved jeg faktisk ikke om havde på daværende tidspunkt.
Denne gang har jeg hentet fra:

  • Fakta
  • Super Brugsen
  • Føtex
  • Rema1000
  • BabySam
  • Lidl

Jeg ved at Matas også udleverer en, med fare for at lyde utaknemlig, så synes jeg altså ikke den er værd at hente, det var den ikke i 2012, og har kun hørt fra veninder at den stadig ikke er tiden værd.
Alt i alt synes jeg, at ovenstående butikkers babypakker gør det rigtig godt. De er smækfyldt med meget relevante produkter. Jeg vil dog inddrømme, at jeg denne gang kun har hentet BabySams babypakke pga. blespanden, resten er ikke så relevant for mig. Men denne gang skal jeg prøve blespanden, det gjorde jeg ikke første gang. De havde den desværre ikke hjemme da jeg var over for at hente den, men skal helt sikkert over og hente en. BabySam har lavet en babypakke i samarbejde med Børneulykkesfonden, den har jeg ikke hentet denne gang, da vi stadig har produkterne fra sidst, men den skal også have en anbefaling herfra.
Hvis jeg skal udvælge en af pakkerne, som jeg synes skillers sig ud, så er det Super Brugsens. Jeg kan rigtig godt lide at de har valgt også at have fokus på den nybagte mor, med nogle prøveprodukter. Også er jeg vild med deres bærepose eller rettere taske. Den skiller sig ud fra alle de andre poser ved, at være designet som en skuldertaske – det synes jeg er lidt fikst! Man skal være Coop medlem for at få babypakken gratis.
Bodyen fra Lidl er virkelig i en lækker kvalitet – nu har jeg ikke lige fået den vasket endnu, men den lover rigtig godt. Den er i økologisk bomuld – det er bodyen fra Føtex, for så vidt også, det kan jeg rigtig godt lide 🙂
Henter man alle pakkerne så vil jeg tror man ikke behøver købe sutter det første lange stykke tid. Det gælder så ikke for mig og jer, som sværger til sutterne af naturgummi. Men ingen suttespild her, nej nej, der er heldigvis flere i vores omgangskreds som venter sig 🙂

Jeg har taget en masse billeder, så I kan få et indtryk af kassernes indhold.

Det var lidt om de babypakker man kan hente gratis. Der findes flere Babyklubber, hvor man har mulighed for at samle point ved køb af firmaernes varer. Pointene kan så bruges i de respektive firmaers pointshops, på deres hjemmesider. Her kender jeg til Nestle og Libero. Særligt Nestle har nogle fine gaver i deres pointshop, men der skal også indkøbes en del af deres varer før det rykker noget.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC