I lørdags var jeg til mit første blogtræf i Vejen. Træffet blev afholdt af Tina og Christina, og I skal have mange tak for et godt og hyggeligt arrangement.

Det var en stor fornøjelse af være i selskab med så mange kreative og inspirerende kvinder.
Dagen bød, ud over en masse snak, også på lækker lækker mad, og pakkeleg, med meget fine gaver. Pakkerne var en blanding af sponsorater og gaver vi selv havde medbragt.

Min medbragte pakke må jeg indrømme var købt, jeg ikke lige havde overskud til at få lavet noget 🙂
Jeg var selv så heldig, at få et iPad sleeve med hjem, som er sponsoreret af Bungalow, og en pakke med fint tapet, papir, muffensforme og en bordskåner/armbånd af filtkugler.

Jeg kan ikke lade vær med, at blive inspireret af andres ideer, og jeg blev rigtig vild med Lenas nålepude, som jeg helt sikkert skal have lavet en af til mig selv, så snart jeg er færdige med mine mange firkanter 🙂

Det er som sagt første gang jeg deltagere i et blogtræf, men bestemt ikke sidste gang. Så jeg håber der er nogle flere kreative sjæle der har mod på at arrangere et ligne træf i mit nærområde, for så kommer jeg gerne 🙂