Vi er hjemvendt efter 8 dage fra, altid, dejlige Cypern. For mit vedkommende er det tredje gang jeg holder ferie på Cypern – charterferie alle gange. Thomas har også været der en lille håndfuld gange. Vi har haft Aksel med i septemer 2015 (lige knap 3 år gammel) og denne gang havde vi så to børn med. Thomas og jeg tager kun på charterferie når vi rejser sammen med hans familie. Det er en rar og nem måde at rejse mange sammen. Jeg må da også inddrømme, at jeg ser fordele ved charterferie når man rejser med børn. Børnene er vilde med at bade, hele tiden, og ingen kulturelle aktiviteter 😉 Og de mange pools og det store vandland, der var på hotellet denne gang, var også en form for aflastning for os forældre 🙂 Hotellet hed Tofinis og ligger i byen Ayia Napa. Hotellet ligger på en lille bakke og der er derfor en ret god udsigt. Vi havde værelse væk fra poolområdet, og ud mod havet. En fin stor altan og værelserne var fine. Vandlandet var et stort plus – helt nyt og stort vandland – ungerne og forældrene havde det fantastisk sjovt her hele ugen. Vi er dog enige om, trods det mega fede vandland, at det ikke var vores bedste hoteloplevelse på Cypern, for den havde vi helt sikkert på Nausicaa Beach (Fig Tree Bay) i 2015 – det var fantastisk. Der var området en et hak mere lækkert, maden var faktisk god og det lå rigtig godt ift. havet.
Vi havde all inclusive – med 4 små børn denne gang var det et must!!! Men… for ja der er et men – jeg er som sådan ok med konceptet, men jeg blev forarget over folks adfærd når der er fri bar og buffet. Jeg er faktisk ikke sikker på, at jeg vil have lyst til at bidrage til konceptet en anden gang.

[easy-image-collage id=3923] [easy-image-collage id=3941]

September er en god måned på Cypern
Temperaturen er stadig over 30 grader, og de gange vi har været der har temperaturen også været over 35 grader de fleste dage og vand temperaturen lige under de 30 grader. Regn har vi kun set meget lidt til på vores rejser. Temperaturen har også været passende for de mindste ift. middagslur – under en solparasol eller i skyggen af en husmur var passende. Det er rart ikke at været afhængig af, at skulle putte til middagslur hvor der er aircondition.

Sikkerhed ved vandet
Ikke fordi man ikke skal holde øje med sine børn ved vandet, for det skal man, men hvis man ikke vil gå med kronisk dårlige nerver, så invester i en smule svømmegrej, det giver en vis frihed og ro. Vi købte allerede i 2015, da vi havde Aksel med på Cypern første gang, den nu meget populære hajfinde. Den har og er vi stadig meget begrejsteret for. Så vi havde naturligvis også købt en til Vilde inden afrejse. Den koster ca. 300 kr. Vil man ikke bruge så mange penge på det, så er et par gode klassiske badevinger jo heller ikke at kimse af, men fordelen ved hajfinden er, at den sidder på ryggen og derfor ikke er irriterende for ungerne at rende rundt med.

Lige en ekstra lille lækkerhed, så har vi igennem vores bank adgang til Loungområderne i lufthavne i hele verden – så der kunne vores børn lige få deres morgenmad, da vi fløj ret tidligt mega fed mulighed 🙂

OBS! indlægget er ikke sponsoreret 🙂