Puh det er varmt, og jeg håber at I nyder det gode vejr lige så meget som jeg gør. Vi tilbringer reste af ferien hjemme for en gangs skyld, det er helt vildt mærkeligt at have så meget tid her hjemme, vi når alle mulige små projekter vi normalt ikke når – det er fedt!
 
Jeg nyder disse ferieuger ekstra meget i år, fordi de også er enden på min barsel. Jeg har nemlig været så heldig at have arbejde fra den 1. august, så nu rammer virkeligheden også min lille familie.
 
Denne uge bruger vi på at kører A ind i dagpleje, det er anden dag han har været der i dag, og det var vidst også hans værste dag i hele hans korte liv 🙂 han var der blot en time alene, men det var også nok for den lille bandit, som var vildt ked af det. Men det skal nok blive godt, vi tror på det 🙂
 
Nå men nu lige en smule om det kreative, for der er faktisk rigeligt at tage fat på, men jeg vil skåne jer for en lang plade, i denne omgang 🙂 Jeg har gang i 3-4 projekter fortiden, men har nu besluttet at blive færdig med bestillingsarbejdet – vinhøns til min svigermor – inden jeg starter på arbejde, for jeg ved jo ikke hvor meget overskud jeg har når virkeligheden banker på. 
Jeg mangler blot monteringen af vinger, hanekarm, knapper, ben m.m., og jo så skal de også en tur i vaskemaskinen og filtes.
Så det skal nok nå at blive færdige inden svigefars 50 års fødselsdag 🙂