Hverdagen er begyndt, og det vil I også komme til at mærke her i blogland. Antallet af indlæg vil være en smule dalende, nu hvor barsel er byttet ud med fuldtids job. Det skal siges at det faktisk er helt ok at komme igang igen 🙂 Det er nu rart at gense de gamle og virkelig gode kollegaere. Det er sjovt for jeg har det følelsen af at gøre noget for mig selv, nu hvor jeg er begyndt på arbejde, og det giver mig energi.

I denne uge kom posten med denne gave fra min dejlige veninde. Det var virkelig en dejlig fornemmelse at pakke gaven op, og få sådan en skriftlig krammer. Jeg blev rørt, stolt og mega glad.
Det er virkelig hyggeligt at få post på denne måde. 

Jeg er helt vild med hagesmækken, som har nogle fine neon detaljer, og den røg på mindstemanden med det samme 🙂

Husk:
Venner er den familie man selv har valgt! 

Bonus info: Der var egetlig også en pose skittels med, de er spist 😉