Det her skulle egentlig have været et hurtigt projekt, som jeg ikke skulle ligge alt for meget energi i, men sådan endte det ikke kan I nok regne ud! Jeg endte med, at bruge en hel del mere tid, og projektet blev SÅ MEGET bedre end forventet 🙂
Det er en foropgave til et spejderarrangement jeg skal deltage i, i weekenden sammen med to spejderveninder. “Seniortræf”, et arrangement vi har deltaget i 8 år, indholdende spejderaktiviteter og en fest lørdag aften, som plejer at være meget våd og morsom 🙂

Temaet for weekenden er “Gangster”. Så snart vi fik deltagerebrevet og læste at vi skulle levere en gangster-bil ved starten af arrangementet, besluttede jeg at den skulle hækles. Jeg googlede “ganster” og “crochet car”, og fandt denne bil HER. Jeg kastede mig ud i projektet ud fra billederne. Det har været sjovt, og Aksel har fulgt med på sidelinjen og vil meget gerne have bilen. Men han må vente med, at få den til efter weekenden 🙂

Opskrift: DeliciousCrochet – Nål: 2 + 3 – Garn: Bomuld 8/4 + Kauni – Farver: grøn/gul + hvid + lysegrå + mellemgrå + mørkegrå + sort + lyseblå + okker – Tilbehør: bamsefyld

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC