Nu har jeg været spejder igennem de sidste 16 år, og kan ikke tælle på to hænder hvor mange gange der er nogle der har spurgt mig “hvorfor er du spejder?”.
Lige så mange gange som de har spurgt mig, har jeg stået tilbage og reflekteret over dette spørgsmål. Jeg har aldrig rigtig kunne finde svaret og sætte ord på det, men indeni ved jeg hvorfor jeg er spejder.


Efter Spejderneslejr i Holstebro i sidste uge er der en der er kommet mig til undsætning… Jeg tror godt jeg kan tillade mig at sige at han er kommet mange spejdere til undsætning. Denne far har nemlig formået at sætte ord på det der gør det så pisse awesome (nyt ord jeg har lært af mine spejdere i sidste uge) at være spejder.


Læs artiklen med titlen “En ikke-spejders bekendelser” HER.
Jeg håber at artiklen sætter tanker igang hos folket, om spejderarbejde.