Mor jeg har altså ikke lige tid, jeg ser RAMA SJANG! Hihi, men jeg fik da nogle billeder 🙂 Årets kostume blev et får, og ikke bare hvilket som helst får, næh nej det er fåret Timmy, hvis man spørg den lille herre selv 🙂

For hvem skyld er det lige at jeg klæder min 2,5 årig søn ud? det skal jo gerne være for hans skyld, men jeg synes da det er SÅ HYGGELIGT. Men min holdning er at det skal være på Aksel primisser. Den tanke havde jeg med da jeg valgte kostume. Jeg havde håbet på, at jeg bare kunne købe mig til et kostume, men jeg ved at jeg aldrig havde fået Aksel ned i et kostume, som han ikke kunne relatere til, og det er de færreste kostumer, som børn i 2 års alder kender til. Aksel kender f.eks. kun meget lidt til klassiske figurere som “ridder”, “Turtles” m.fl. Og han er ikke særligt fascineret af disse. Så hovedet måtte ligges i blød… En morgen bragede der “Timmy time” ud af fjerneren, og så var det afgjort, for Aksel ved godt hvem Timmy er, og synes Timmy er helt fantastisk 🙂

Så så man mig, shoppe sort body, sorte strømpebukser, uldent stof og en djævlehue. Jeg bugte sønnikes vest som mønster, dog forlængede jeg kostumet lidt. Og TA DA! Han er vild med det, men huen med øre, den kan jeg da stikke op der hvor solen ikke skinner. Det siger han selvfølgelig ikke, men jeg ved det er hans mening om den 😉 Han nægter fuldstændigt – jeg var forberedt, jeg kender ham jo, men jeg havde da lov at håbe 🙂

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC