Puhh det er dyrt at være på barsel, så har jeg rigtig tid til at gå og tænke over nye projekter, og tid til at hoppe rundt på det store internet og få inspiration, men det værste er at jeg har tid til at lave alle de mange projekter…


Jeg har været et smut forbi Panduro Hobby og købe lufttørrende hvid ler. For jeg er nemlig blevet inspireret af Louise Langgaards keramik. Hendes designs er så dejlige ukritiske.

Jeg skal lave nogle flere – større og højre udgaver – men jeg blev simpelthen nødt til at dele de første af mine kreationer med jer allerede nu 🙂

Det hvide lufttørrende ler koster 49 kr. for 500 g. Jeg vil sige der er til ret mange stager i et 500 g. Men det kan også købet i kg. pakker.

Jeg rullede leret ud i ca.2-3 mm tykkelse, og har brugt et af vores vinglas til at trykke bundene til stagerne ud med. Resten har jeg rullet, formet, gjort fladt og sat fast med fingrene. Jeg synes leret tørre hurtig ud, så det “revner”, så jeg synes det er nødvendigt, at bruge vand løbene, under arbejdet med leret.

Se andre bloggeres versioner af stagerne; Julies kreahule og Frk. Hansen.