For noget tid siden så jeg Jeanettes // Lutter Idyl geo-ball. Den er så fin, jeg havde forelsket mig i den ved første blik da jeg så den i hæklebogen Lutter Løkker.
Nu har jeg så selv fået lavet en, i en god stor størrelse (hver side er 19 cm), som kan indholde en hel del garn eller legetøj. Jeg har samlet den med  kuvert clips, og det holder ganske godt. En clips i et hjørne på hver side og to clips i den side hvor bunden lukkes sammen, netop for at holde bunden samlet og dermed undgå brug af lim.

Jeg fandt min passer frem fra gymnasiet (det er første gang i 8 år den bliver brugt) samt en lineal. Jeg starede med, at finde midten af papet, tegnede midterlinjen og markerede midten. Jeg indstillede passeren til 19 cm. Satte den i midten og tegnede med der hvor cirklen rammede pappets midterlinje. Derved opstod der to krydser. Jeg satte så passeren i de kryds der blev dannet indtil jeg havde sekskanten. Med linealen tegnede jeg linjerne op mellem punkterne. Skar sekskanten ud. Jeg fulgte Weekdayscarnivals vejledning for hvor jeg skulle skære ind i.

Da papet er med kræftigt kan det ikke bare bukkes. med en alm. bestik kniv med stum smids, skrapede jeg linjerne op på begge sider, så var det nemt at bukke siderne pænt, og skarpt, uden at pappet revnede.

Hullerne til kuvert clips har jeg lavet med en hultang.

Opskrift: Weekdaycarnival – Pap: 70×100 cm, 720 gram – Materialer: passer + patchwork skære + linial + kniv med stum spids + hultang + kuvert clips

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC