Så blev vinderen trukket. For at gøre det ordentligt, har jeg valgt at give deltagerne numre efter den rækkefølge som jeres mails, vedr. jeres deltagelse, er kommet ind i min mailindbakke. Det er nemlig som om tidspunkterne, som google angiver dem, ikke rigtig stemmer.

Vinderen blev som I kan se nedenfor, nr. 51, det er hende med denne blog.
Send mig en mail med din adresse, så får jeg sendt kurven din vej, en af dagene 🙂

TILLYKKE 

Stort tak til alle jer der deltog, ikke mindst i min lille leg med en sammensat fortælling, som kan læses nedenfor 🙂

Kig med i morgen, har nemlig endnu en give away i ærmet. En ting som er oppe i tiden, og som jeg glæder mig til at kunne glæde en af mine læsere med 🙂


GIVE AWAY fortælling:
Klokken var 22.35 da jeg begav mig hjemad. Jeg gik ned langs havnen, hvor musikken strømmede ud fra natklubberne. Da jeg kom forbi et…værtshus,der med sin dejlige beliggenhed og hyggelige fremtoning, nærmest råbte: Kom ind, kom ind.. Jeg trådte over dørtærsklen da…lugten af nybagt kage og vodka strejfede min næse, der var ingen bortset lige fra bartenderen, som stod med ryggen til. Jeg satte mig hen til baren, da bartenderen vendte sig om så jeg at…det var en gammel barndomsven jeg havde sværmet for, mit hjerte hoppede…
Han smilte og sagde hej søde, længe siden og mit hjerte hoppede videre. Jeg fik bestilt en drink og vi begyndte at snakke om dengang…vi var sammen. Vi hyggede os og sad til den lyse morgen og snakkede. Jeg var ved at falde ned af stolen af grin, da han fortalte at han….engang i søvne havde taget fejl af toilettet og et garderobeskab på et hotel. Og når nu han fortalte måtte jeg jo også dele dengang jeg…jeg gik ind i på det forkerte hotel værelse og lagede mig i sengen. Til min gru og rædsel opdagede jeg at der lå en FÆL, TANDLØS GAMMEL dame!…
Jeg blev selvfølgelig utroligt forskrækket – og følte mig lidt som den lille rødhætte – bortset fra at den gamle dame selvfølgelig ikke havde ulvetænder. Pludselig skete det at…
hendes medbragte plejepersonale kom ind af døren. Hvor pinligt var dét lige? Så jeg kom hurtigt op med en historie om…
jeg var hendes ukendte barnebarn som havde ledt efter hende længe…efter at solen var gået ned og den sidste ulv havde forladt…Thy! En drink blev til flere og han spurgte hvordan min ultimative dag vil se ud og jeg svarede…at den skulle bruges på en strand, helst nøgen og med en mojito i hånden. Vil du være med, spurgte jeg ham…at stod med et kæmpe påskeæg i den ene hånd, og en stor fadbamse i den anden, han vendte sig om og sagde…Han kiggede med et lidt skævt smil, jeg havde svært ved at læse. Jeg blev lidt usikker på det hele og kiggede væk, men så…sprang han op, tog mig i armene, greb en flaske rom, lidt mynte og lime, bar mig over dørtrinnet ud i det fri, og sammen gik vi solopgangen i møde til den nærmeste strand…