Arh hvad jeg skyder den … igang NU 🙂

I anledningen af påsken, skyder jeg endnu en give away igang. Denne give away er i samarbejde med kunstneren og arkitekten Anne Boysen.


Jeg blev fornyeligt bekendt med hendes håndværk ARCH:YOU, en serie af træ huse, der produceres af Applicata. Træhusen findes i mange afskygninger der ude. Der hvor Anne skiller sig ud, er at hun har videreudviklet det oprindelige design til en serie af huse i beton, hvilket i deres enkelthed er meget smukke. Og efter min mening, bedst af alt, skiller hun sig ud ved, at tænke anderledes og har designet en serie af ARCH:YOU UNIKA, som er en serie huse (både træ og beton), der i min optik symboliserer det “uperfekte” , hvor hun har eksperimenteret med at lade malingen løbe af husenes tage – for mit vedkommende var det kærlighed ved første blik!
ARCH:YOU UNIKA producerer hun selv og sælger gennem sin webshop. 


Jeg har selv anskaffet mig et af hendes UNIKA huse, med mintgrøn tag 🙂 Jeg har været så heldig, at få lov til at glæde en af mine faste læsere med et forsinket påskeæg, nemlig et af UNIKA husene, naturligvis med gult tag – det er jo påske 🙂


For at deltage er reglerne følgende:


Du skal være fast læser af min blog, samt ligge en kommentar hvor du skriver hvilke af Anne Boysen mange lækre designs eller kunst du allerhelst ville have hvis du helt selv måtte bestemme, se under design og kunst.
(husk at skriv din mailadresse, hvis ikke du har en blog).
Konkurrencen slutter mandag den 15. april 2013 kl. 20.00.

Vinderen bliver trukket hurtigst muligt derefter, og bliver offentlig gjort på bloggen.

AFSLUTTET!