Så siger kalenderen endelig første søndag i advent. Vi har i mange år samles med min svigerfamilie alle søndage i advent. Traditionen tro spiser vi noget usundt f.eks. æbleskiver, spanskrør med softice m.fl. Det plejer at gå på tur imellem os, mine svigerforældre, og min svigerinde og hendes kæreste. I år er det os der starter ud, så som I nok kan regne ud, så skriver jeg dette indlæg ind imellem forberedelserne 🙂
Vi plejer at gå en tur, spise aftensmad sammen og spise usundt. I aften skal vi have en lækker italiensk ret, og senere lave hjemmelavet æbleskiver.

I skal da ikke gå glip af endnu lidt inspiration til en adventdekoration – hvis nu der er nogle af jer der ikke har nået det endnu 😉 Denne udgave er nem, billig og kræver ingen særlige kompetencer, som f.eks. den hæklet adventlysestage jeg viste jer HER.
Denne udgave er stort set lavet ud af ting jeg havde liggende i skabene. Jeg har dog måtte ud og købe 4 bloklys 🙂

Materialer:

  • Tapasfad fra Trip Trap
  • 4 bloklys
  • Glas-julekugler
  • Træperler fra Søstrene Grene
  • 2 grankogler
  • Filtkugler fra Søstrene Grene

Rigtig glædelig 1. advent!

SONY DSC SONY DSCSONY DSC

 

/Indlægget er ikke sponsoreret.