Det er første dag i 2020 og jeg har igen i år besluttet mig for at skrive en roman af et blogindlæg om året der er gået. Jeg ved ikke om der overhovedet er nogen der ude på den anden siden af skærmen, der finder det interessant at læse det – måske, måske ikke. Men jeg gør det nok også mest for mig selv, for jeg synes det er en god anleding til at sætte lys på alle de oplevelser og minder som 2019 indeholdte. Jeg synes ofte at jeg glemmer det et år har budt på – måske I kender det? Jeg tager ofte mig selv i at tænke – nu skal der også snart ske noget, vi skal ud og opleve noget, vi kommer så sjældent ud osv. osv. Men hold stop!!! Det passer jo ikke, men tiden, dagene, månederne og året går så stærkt, at jeg helt glemmer alt det der er sket. Og med sådan et skriv hjælper jeg mig selv til, at huske på alt den mindeværdie tid jeg har haft med dem som jeg har kær. Og hvorfor skulle det så interessere mine læsere? Måske de oplevelser min familie og jeg har valgt kan inspirere, men det er nu egentlig ikke så meget indholdet af året, det er mere reflektionerne omkring alt det vi har, og har oplevet, som jeg håber jeg kan give videre til jer 🙂

Billederne i indlægget er total tilfædige, for at vælge i mellem årets billeder er totalt umuligt når man tager så mange billeder som jeg gør 😉

HUS: men hvor skal jeg mon starte, for altså der er jo sket en hel masse og jeg kan umuligt skrive om det hele. Men lad mig starte med min og familiens base – vores hus. Vi har nu boedet i huset i 4,5 år og vi er nået langt. Og vi elsker vores hus! 2019 blev året hvor vi endelig kom i gang med badeværelset på 1. sal. Resten af 1. salen blev vi færige med for 1,5 år siden, men det der skulle blive til huset andet badeværelse har stået ufærdigt siden – uden gulv og med dampspærre som vægge. Vi skulle lige finde overskud til at komme videre – for det er jo ingen hemmelighed at badeværelset er det dyreste rum og et rum med rigtig megt processer. Men i sommers blev vi endelig færdige og hold k… hvor er det blevet godt og flot. Mange spørge os ofte om vi nu er færdige med huset? men bliver man nogensinde det? For os er vores hus ligesom vores liv, en proces, som vi udvikler på, tilpasser, forfiner og optimerer, så nej vi er ikke færdige. Det er virkelig en fornøjelse at badeværelset er blevet færdigt og vi nu kan bruge alle rummene i huset, som vi har tænkt det.

FAMILIEN: Det har været et rart og dejligt år i vores familie. Selvom Aksel og Vilde stadig er relativt små, så er de alligevel også blevet store og vi kan mærke at presset som småbørns familie er ved at aftage. Aksel er startet i 1. klasse og han klarer sig bare super godt – vi er så mega stolte af ham. Han er klog, smart, sød, kærlig, kreativ og bare en rigtig god dreng. Vilde er startet i børnehave og det klarer hun bare super godt. Hun har fået en masse nye gode legekammerater og stor-trives. Hun er en sej lille pige, meget omsorgsfuld og har temperament – hun skal nok blive til noget!
Sommerferien var god for os. Vi havde besluttet på forhånd, at vi ville til Finland – og det var en super god oplevelse. Ikke det mest sommerferieagtige land at tage til vil nogen mene, men det sådanne ferier vi sætter aller mest pris på. Børnene ville nok, hvis de selv fik lov at vælge, have valgt en charterferie – det er bare ikke lige Thomas’ og mit første valg. Selvom vores ferier nok ikke er børnenes første valg, så synes jeg i bund og grund at vi er gode til at planlægge ferierne så de foregå mest muligt på vores børns primisser, men så Thomas og jeg også føler at vi får noget ud af ferierne. Spontant besluttede vi på ferien i Finland at tage en uge i Frankring, på en campingplads lidt uden for Paris – og så besøgte vi selvfølgelig Disneyland, til hele familiens glæde – det er godt nok en anbefaling værd!!!

KVALITID: I 2019 valgte jeg udvide min lille virksomhed med et indtil videre begrænset sortiment af garn og hækle- ogstrikketilbehør. Status på det er, at det går stille og roligt fremad – jeg har et fuldtidsarbejde og det gør at jeg ikke kan ligge alverdens kræfter i mit lille fortagne. Så i 2020 må jeg tage stilling til om der er plads til min lille virkesomhed på et ellers stor markedet, når nu det ikke er min fuldtidsbeskæfigelse. Men af hjertet tak til jer der i 2019 støttede min lille virksomhed – det betyder meget!

Der skal også lyde en stor tak til mine testhæklere – de har lagt en masse tid i at hjælpe mig med at teste de designs som er blevet til i 2019 – TAK for jer!

VENNER: dem vil vi gerne se mere til i 2020. Hverdagen går sin gang og jeg synes ikke der er meget tid til at se venner. Det handler om prioritering, jo vel, men det gør det hele jo! Vi skulle have været i USA igen i novenmber 2019 og besøge vores vennepar der er flyttet der over for en periode, men blev nødt til at prioritere anderledes desværre. Vi må se om 2020 kan bringe os til USA igen. Generelt bor vores venner i alle mulige retninger og kræver altid e masse planlægt at få dme samlet og set hinanden. Jeg håber at 2020 komme til at byde på endnu flere gode, sjove stunder med vores venner, for dem sætter vi rigtig meget pris på! Jeg vil gøre mit for det.

ARBEJDE: For både Thomas og jeg har 2019 været et godt arbejdsår – egentlig helt stille og roligt og stabilt, men udfordrende og udviklende. Jeg har afsluttet mit 6. modul på Diplom i ledelse. I 2019 har jeg trods fuldstidsarbejdet, familie og venner formået at klare mig rigtig godt igennem min uddannelse, med et snit jeg ikke havde turde håbe på. Om det er fordi jeg arbejder godt under pres, det tror jeg faktisk ikke er hele forklaringen. Men det med at have mange bolde i luften kræver høj gra af struktur på sine ting og det er en af mine alle stærkeste sider og det har hjulpet mig.

2020: Jeg kan jo ikke spå, og det tror jeg nu er godt nok. Men jeg tror på at 2020 ligesom alle de andre år, kommer til at byde på helt fantastiske oplevelser sammen med familien, kollegaer, gamle venner og forhåbentlige nye venner kommer til. Jeg afslutter min Diplom i ledelse til sommer og jeg har en forventning om, at det bringer noget spændende med sig. Mere vil jeg ikke spå om fremtiden, men jeg vil som altid være åben og positiv over for det et nyt år må bringe.

RIGTIG GODT NYTÅR

/Trine