I oktober er græskarhovedet en klassiker uden for rigtig mange familiers døre. Det er det også hos os. I år har det været særligt sjovt at fremstille, fordi Aksel har kunne være med. Jeg havde forberedt mig selv på, at han nok hurtig ville miste interessen for processen og hovedet i det hele taget, men der tog jeg fejl. Han var vildt engageret, på hans måde. Han ventede tålmodigt på, at MOAR tegnede og skar låget af. Så fik han ellers lov til at tømme det for kød og kerner. Han hjalp til med, at trykke øjne og mund ud, hvilket var en stor ting! Billederne er af den stolte dreng, som har hjulpet med at komme lys i. Græskarhovedet har nu stået uden for vores dør i en uge, og han hjælper hver aften med at finde nye lys og sætte dem i, hver aften med lige stort ergagement – det er fantastisk!!!

Har I lavet græskarhoveder i år? vil I vise det frem? smid enten et link til jeres blog i kommentarfeltet, eller upload et billed af jeres version, i kommentarfeltet, til inspiration for mig og andre.

Internettet er fantasktisk til at blive inspireret til sjove, flotte og uhyggelige græskarhoveder. Se nogle af mine favoritter HER, HER, HER, HER og HER.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC
SONY DSC SONY DSC