AV jeg har hæklet for meget her på det sidste, så meget at jeg er gået hen og har fået ondt i hånden 🙁 Men det har altså ikke holdt mig helt tilbage fra at få hæklet lidt. Motivationen har helt sikkert været, at det denne gang går til et godt formål, nemlig til de fortidligt fødte. Josefine har nemlig starte en sprutte indsamling, og den vil jeg naturligvis hjertens gerne bidrage til. Som Josefine så rigtigt skrive, “heller én sprutte til indsamlingen end ingen”, men jeg håber nu på, at kunne nå at hækle en mere, men nu må vi se hvad hånden siger til det 🙂

Indtil videre er det blevet til en multifarvet ottearmet sprutte. 
Der findes ikke nogle opskrift, idet jeg har  hæklet den ud af hovedet. Jeg har googlet og fået indspiration til hvordan den skulle se ud.
Jeg vil sige, at det tog lidt tid med alle de farveskift jeg har foretaget, men jeg synes det giver en super fed effekt, med de mange uregelmæssige farveskift.
Til hovedet har jeg brugt nogle af alle mine mange bomulds garnrester, men “skørt” og fangearme har jeg valgt at hækle i baby uld, fordi jeg tænkte at de skulle være ekstra bløde, idet jeg tror det er dem babyerne vil nulre mest.

Så grib hæklenålen, og hækle en sprutte i en god sags tjeneste, det behøver ikke tage så lang ti som min med de mange farveskift, du kan finde en nem og fin opskrift lige HER.