Jeg tog det som en kærlighedserklæring, da manden og jeg stod i en friluftsbutik i Frankrig i sommerferien, og han stod med en Boulder kalkpose og sagde, at han ønskede sig sådan en. Jeg foreslog at han købte den han stod med, men til det svarede han: “nej, jeg ønsker mig en som du har hæklet”. 
Det er da sødt eller er det bare mig der er pladderromantisk 😉

Så jeg er i gang med at kreere en kalkpose… Jeg er fædig med hækle-delen. Inspiration til farvesammensætning har jeg fået fra Lutter Idyl‘s ideer til iPhone covers.

Jeg mangler nu at sy “indmaden” til kalkposen – jeg opdatere indlægget så snart det er syet.

Forskellen på en alm. kalkpose og en boulder kalkpose, er at størrelsen. Min udgave giver manden mulighed for at have begge hænder i posen samtidig. Der udover er der ikke behøv for at kunne hænge boulder kalkposen i klatreselen.
Kanon ide at hækle med dobbelt farve!