Om vi vil det eller ej, december og julen er lige om hjørnet. Jeg har planlagt flere jule-projekter, både nogle traditionelle og nogle lidt mere utraditionelle af slagsen 🙂 Men jeg må jo heller komme i gang hvis I der ude skal nå, at producere mange af de fine juleting, som i disse dage titter frem på flere af de sociale medier.

Den første inspiration I får herfra, er klassiske julekugler. Jeg har været stærkt inspireret af kugler jeg tror jeg har set på et magasinet Sallys forside, på et tidspunkt. Jeg faldt for det rustikke look. En kombination af uldgarn og hækle kugler på tilfældigvis, synes jeg man opnår en uperfekthed og et rustikt look. Jeg har tilføjet mere eller mindre guldtråd, for guld hører julen til!

Disse julekugler er tiltænkt til, at hænge i et hjørne eller måske udenfor vores hoveddør under udhænget. Rebsnoren er bundet i lukkeenden, med et Hestknob, som laves i den rette længde.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Model: Julekugler – Nål: 3 – Garn: Kauni – Farver: råhvid + lysegrå + mørkegrå – Tilbehør: guldsnor + rebsnor

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC