Crasy mum! Med en dreng på 2 år, som ikke forstår andet ved julen end gaver, der synges sange om nisser og Julen, så har jeg alligevel valgt at hækle en julestrømpe “til ham”. I sidste uge fik vi kort i postkassen fra banken om at børnene kan komme ned og hænge deres julestrømpe op, og så vil de i løbet af december få en gave der i. Selvom Aksel ikke forstår konceptet, så synes JEG det er hyggeligt 🙂 I går aftes, efter en god lang da i selskab med Madklubben, vores mænd og børn, satte jeg mig ned og påbegyndte denne alt for søde julestrømpe. Opskriften er Filihunkats opskrift på små hæklet bestikstrømper, som du kan finde HER. Jeg synes den har en sød form og derfor faldt mit valg på denne opskrift. Jeg har benyttet mig af fremgangsmåden, men øget maskeantallet så jeg fik en tilpas størrelse. Som I kan se på andet billede er den lidt større end min hånd. Måske kan der ikke være så meget i, men hvis de bare ligger gaven i store sedler så tror jeg det går 😉
Det er et hurtigt lille juleprojekt, det tog mig 2,5 time.
Så I dag når jeg har hentet bassen fra dagplejen, så går vi en tur ned i banken og hænger sokken op.

Opskrift: FilihunkatNål: 4Garn: dobbelt tråd af bomuldsgarn 8/4 fra Stof og Stil – Farver: koksgrå + hvid + lysgrå + rød – Tid: ca. 2,5 time

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC