Min kære mand er lidt af en nørd – computer nørd. Foruden at sværge til Mac produkter, så er Linux hans førende operativsystem. Linuxs logo er en pingvin, som jeg har en ide om jeg vil hækle til ham. Men det er ikke lige sådan at finde en hækleopskrift på sådan en (som ligner). Den eneste “rigtige” hæklede Linux pingvin jeg har fundet er lavet af en som ikke vil dele sin opskrift med andre…. virkelig mærkeligt synes jeg, jeg tror sgu ikke hun er bekendt med ideen bag Linux.
Derfor har jeg besluttet mig, trods jeg er ny i faget hækling, for selv at forsøge at lave opskriften ud fra billederne samt en opskrift som ligner den mest.
Og her er min udgave så af Linux pingvinen TUX.

Så er opskriften klar, se den HER (pattern)

Update: Se Lille mormors version HER og Isabels version HER

Den ligner da helt godt 🙂