Med fare for at gentage mig selv; jeg er blevet ret begejstret for Instagram. Jeg synes det er hyggeligt at følge folk jeg kender, men også at få et kig indenfor hos folk jeg kun kender fra de sociale medier. Jeg finder enorm meget inspiration ved at følge folk, og jeg håber da også at folk finder inspiration ved at følge mig.
Så er der den APP som hedder A Beautiful Mess, hvor mulighederne for filter, tekst og andet deko (talebobler, pile, blomster mm.) er muligt. Alt sammen i stregform, så det giver udtryk som homemade. Det er sjovt at lege med, men jeg synes det kræver lidt for meget tid at bruge alle disse mange funktioner. Der er jeg mere til hurtige billeder uden så meget.
Men bedre kan jeg lide APP’en SymbolGram hvor det er muligt gøre billeder til bogstaver. Jeg synes det ser fedt ud. Jeg har taget nogle billeder, dog ikke alle fra mobilen, og kørt igennem APP’en. Derefter har jeg samlet dem i GIMP.
Synes det ser godt ud, og ideel som en lille gave til bedsteforældrene 🙂