Mig som aldrig vinder noget, vandt så faktisk noget for en gang skyld 😉 Jeg vandt denne fine halskæde i mille1000fryds give away. Den skal jeg da have på til påskefrokost i morgen. Halskæden er fra Grundled. Tryk på linket og se flere af Grundleds smukke smykker 🙂

Det er jo allerede påske… jeg er bare aldrig i god tid synes jeg. Jeg må være tilfreds med den lille påske-sysel jeg har nået; denne påskehare. Citat manden min: “en syg hare, den er jo gul” citat mig: ” ja skat det er jo en påskehare”.
Haren er en jeg selv har fundet på, dog har jeg fundet inspiration til ørene hos Bad Monkey. Hvis I er interesseret, så ligger jeg en DIY på bloggen en af dagene.


Vi har haft besøg af mindstemandens mormor og onkel, som havde dette fine “påskeæg” med til ham. Så far og mor her, har danset rundt til aften, under madlavningen, og sunget med på alle de gode gamle børnesange. Jeg gad godt vide hvad mindstemanden tænkte om os 🙂

God påske!