Mindstemanden vil ikke sådan rigtig sove om dagen, for tiden, andet end hvis jeg kommer ham i bæresele eller barnevogn og triller en tur… Så jeg tog ham i selen, her til formiddag, og gik en tur, og kom tilfældigvis forbi den lokale garnforretning. Jeg skulle bare lige kigge. Der er så mange fede projekter jeg gerne vil have lavet, men jeg vil gerne lave det i det helt rigtig garn, og det koster altså nogle gange lidt mere end hvad budgettet kan klare. Mest fordi det jo ikke kun er et dyrt projekt, men flere dyre projekter…

Men jeg kom ud af butikken med 5 nøgler Ulrika uld garn, i nogle fantastiske farver!
Garnet er til et tæppe til sofaen, da jeg er DØD træt af det fleecetæppe vi har liggende på nuværende tidspunkt.

MEN hvilken farvekombination skal jeg dog vælge, at strikke det i??? Håber I der ude vil hjælpe mig 🙂

UPDATE: Se hvad garnet blev blev til HER

kombi 1
kombi 2
kombi 3
kombi 4
kombi 5