Som så mange af jer andre bruger jeg også Jeanettes opskrift på hæklet firkanter. Men jeg følger dog ikke opskriften helt, idet jeg ikke kan få hullerne i firkanterne til at se pæne ud. Hvis jeg følger Jeanettes opskrift bliver første maske, efter lm-buerne, meget tydelige (markeret med lyserød på første billede). Det kan være fordi jeg hækler løsere end hende, men selvom jeg gør mig umage med at hækle stramt, så ser man dem meget synes jeg.

Jeg ved ikke om andre af jer har oplevet dette? men jeg deler mine ændringer til opskriften, for med denne lille ændring bliver hullerne pæne og uden synlige masker 🙂

Ændringen: efter lm (lm-buen), som danner hullerne i forkanten, laver du 3 stangmasker i foregående lm-bue i stedet for 2, som det står i opskriften.
Efterfølgende hækler du 1 stgm i hver stgm, jeg starter dog i 2. stgm fra lm-bue, som jeg har illustreret på nederste billede.
Når du til slut hækler fm i de sidste 2 omg, hækler du ligeledes 3 fm i lm-buen i anden sidste omg., og fortsætter med 1 fm i hver stgm, med start i 2. stgm fra lm-buen.