Endelig kan mindstemanden passe de fine filtsko jeg købte til ham, længe før han kom til verden 🙂 Og ihh hvor ser han bare nuttet ud med dem på.
Filtskoene har jeg købt af Randi
Nu er billederne godt nok i sort/hvid (fordi lyset ikke er så godt om aftenen), men skoene er i tyrkis, og med lædersål.
Randi har strikket en “sokkekant” og monteret i skoene, det er en rigtig fin detalje, men også mega praktisk fordi de ikke falder af. 
Mindstemanden har haft dem på hele dagen i dag, uden at tabe dem – FEDT!

Så har jeg været forbi Søstrene Grene IGEN 🙂 Endelig havde de fået metalbøjlerne hjem, som de havde reklameret med på deres blog. Jeg fik købt mig 30 stk. – nu må jeg se om jeg skal ind og have nogle flere. Jeg tænker, at de er praktiske fordi de er så tynde, så kan der være meget mere i skabet 😉

God aften til jer alle 🙂