I går da jeg tog billeder til dette indlæg, som skulle vise noget af det jeg den seneste tid har fået kommet i min indkøbskurve, opdagede jeg at der var røget en del illustrationer ned i kurven. Jeg gik ellers med fornemmelsen af at jeg havde købt lidt forskelligt, men der kan man bare se. Jeg synes det er sjovt som det er i perioder der er særligt en ting jeg så køber meget af – det f….. med min hjerne 🙂 Men jeg vil helt sikkert slå et kæmpe slag for de fine ting. Ja den ene ting har jeg faktisk ikke engang købt, nu hvor jeg tænker mig om i skrivende stund, men det vender jeg lige tilbage.
Jeg har fundet det flotteste spil Sorteper, illustrationerne er unikke. Jeg har købt det med henblik på at sætte kortene i glas og ramme, og de skal pynte A’s ene væg på værelset. Spillet koster den lette sum af 100 kr. og jeg har købt det ved Isoldes Hus. Næste fine genstand er ligeledes til A’s værelse. Det er den skønne Theresa Jessing // Sort Lakrids som står bag illustrationen – Kloge Åge. Jeg følger Theresa på instagram (og har set ALLE programmerne som hendes kæreste Frank aka Bonderøven står bag), hvor hun lagde billeder ud af de fine platter hun have til salg. Hun har mange skønne ting på webshoppen som jeg gerne ville have fingrene i – kommer tid kommer råd!
Den sidste fine illustration er den jeg ikke selv har købt, men som jeg vandt ved gavebytning ved blogtræf for nogle weekender siden. Det er dygtige Simone Thorup Eriksen der står bag denne. Prøv at tage forbi hendes hjemmeside, du bliver elle vild, med garanti!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC