Jeg følger, spændt, Jeanette //Lutter idyl på Instagram, hvor hun jævnligt uploader sneak peak billeder om hendes kommende hæklebog. Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor beundre af Jeanettes håndværk og kundskaber inden for hækling, så jeg SKAL naturligvis købe hendes bog, ligeså snart hun udgiver.
 
Men imens jeg (og en masse af jer andre) venter på at hun udgiver, så er jeg faldet over denne mega skønne strikkebog Knit for your kid, af Susie Haumann. Hold nu op en lækker indpakning. Jeg elsker hendes udtryk; lækre opskrifter, lækre billeder!
Til at starte med har jeg indkøbt til at strikke cardiganen i vævetstrik, bare i lidt mere drengefarver – blå.
Jeg vil også vildt gerne strikke islænder blusen til A, og så synes jeg bare hendes grå kjole er fantastisk – så er det jo godt at jeg kender flere små piger den vil klæde 🙂