PUHA endelig færdig! Og mig som troede det bare var lige til at sy et nyt puslepudebetræk, når jeg havde et gammelt jeg kunne gå ud fra. Men nej det var ikke let for mig. At sy siderne sammen og pipingbånd på var let nok, men så kom jeg til hjørnerne og lynlåsen, også lukkede min hjerne ned 😉 

Så jeg vil hermed gerne officelt takke min mand for hans tålmodighed, og ikke mindst hans hjælpsomhed i min proces på at blive en god syer 🙂 Han har hjulpet mig med hjørnerne; sat nåle i så jeg vidste hvor jeg skulle sy – godt gift og meget taknemmelig.

Betrækket blev ikke perfekt, men alligvel rigtig flot, og jeg havde da lidt overskud i løbet af processen, til at pynte med lidt detaljer (se 4. billede).

Jeg har lavet overdelen i voksdug, så det ernemt at tørre af ved uheld.

Er der nogen af jer der ude, der kender til en der har lavet en DIY på et betræk, for så vil jeg meget gerne tippes 🙂

Når nu jeg har fravalgt at lave en DIY, kan jeg i det mindste fortælle hvilke materialer jeg har valgt:

Bomuldslærred fra IKEA
Voksdug fra Netto
Pipingbånd/tittebånd i støvet blå fra Stof og Stil
Lyseblå systråd
65 cm. lynlås i neonkoral fra Stof2000
Neonkoral gavebånd fra HAY