og ud af Uptown Living kom jeg med en hvid LEGO opbevaringskasse og Design Letters Melamin kop, tallerken og skål, med Arne Jacobsen typografi. 
Det er godt nok ting jeg har ønsket mig til mindstemanden, men det var måske ikke lige i går det var meningen jeg skulle købe det 🙂

For ikke særlig længe siden åbnede Uptown Living. Lige siden har jeg haft sagt op til flere gange at den skulle jeg helt sikkert ind og besøge. Jeg har flere gange været inde og lurer på butikkens webshop, som du finder HER. 

Men i går, fik jeg taget mig sammen. Og hold nu op en fin butik. Virkelig hygge, flot og stemningsfuld butik indehaveren, Hell,e har fået skab sig. Jeg blev så begejstret for butikken, at jeg har valgt at skrive dette indlæg om den.
Jeg tog lidt stemningsbilleder, så I kan se hvor fin den er. Og jeg kan kun sige: “endelig kom der sådan en inspirerende butik til mit nærområde :)”.

Jeg synes man skal give sig god tid til at besøge butikken, for der er mange små fine detaljer. Som eksempel, har Helle været god til give eksempler på hvordan man indrage ældre kreationer i sin indretning. Ting der dog ikke er tilsalg, men som er en del af butikkens indretning.

Det er en rigtig livsstils og gavebutik, hvor du kan købe vin, lakrids, dametøj og interiør. Du finder mærker som bl.a. Design Letters, Ferm Living, By Bülows, Bobles og meget meget mere.

Det er fedt at komme i en butik som har nogle lækre sager, hyggelig og personlig service.

Helle fortalte, at det er hendes plan at der i fremtiden skal afholdes mindre livstilsarrangementer uden for butikkens åbningstider – så det vil jeg se frem til.Godkendt!
Synes Uptown Livings poser er ret fede 🙂 Det er butikkens visitkort der ligger oven på posen.