Åhh – i perioder har jeg mange projekter jeg ikke bliver færdig med. På nuværende tidspunkt har jeg 7 ufærdige projekter, som bare ligger og venter. Jeg det er ikke helt sandt, mit lappetæppe arbejder jeg løbende på og er aktuelt i gang med at rette på de sidste og så er jeg klar til at hækle dem sammen.

Udover lappetæppet er jeg har jeg følgende projekter liggende:

  • Net (Egen opskrift)
  • SUM SUM (Lutter Løkker)
  • Kjole (troede det ville blive flot med skift til anden farve, men NEJ)
  • Boljsepude af garnrester (Egen opskrift)
  • Vatrundeller (Kan ikke huske hvor jeg så dem)
  • “IsBjerget” – børnepude (egen opskrift)
  • Lappetæppe

Ud over de ufærdige projekter går jeg med to projekter i tankerne, som jeg håber jeg snart får tid til at komme i gang med. Men hvilket et jeg skal vælge at starte med er svært. Jeg regner med at oprette en afstemning her inden, så kan du afgive dit ønske om hvilke projekt du ønsker skal se dagens lyst først.

Har du ufærdige projekter liggende og vil du vise dem frem?
OBS!!! Du har nu mulighed for at ligge en kommentar her på indlægget og upload dine billeder i kommentarfeltet, af dine ufærdige projekter.
Jeg ser frem til at se dem alle sammen!

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC