Om vi vil det eller ej, så nærmer december sig. Omkring mig synes jeg kun jeg høre folk brokke sig over hvor tidligt de synes butikkerne starter med juleracet, og hvor hurtig året dog er gået, “nu er det allerede jul igen” Jeg har en tilståelse… JEG ELSKER JULEN, og jeg er så ligeglad med hvornår butikerne begynder juleracet, og desuden så må der være en del folk der ude der køber juletingene tidligt siden det kan betale sig for butikkerne at starte “tidligt”.  Jeg elsker som sagt julen, jeg synes det er en fantastisk tid, jeg synes december er så hyggelig. Vi har en tradition i min familie, som går ud på at vi mødes på adventsdagene, og laver og spiser noget usundt – det er så hyggeligt 🙂

Skal vi nå at få glæde af de julekreativiteter vi skal lave, så er det om at komme i gang. Jeg har lavet denne  krans af min søde nabos røde grene. Hjertet er lavet ud af en af Jeanettes/Lutter Idyls suttesnoer fra hendes hæklebog. Jeg har efterfølgende kommet ståltråd i, så jeg har kunne forme det. Jeg synes kransen er blevet rigtig fin.

Jeg vil i løbet af december måned, i mine indlæg, fortælle jer lidt om min families juletraditioner.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC