En dag kom jeg forbi bloggen Bellas bedrifter. Hun havde linket til en vejledning på disse fine og helt vildt nemme julehjerter. De er flettet i strimler til flettet stjerner. I får lige linket til vejledningen HER. Starten på hjertet er ala flettet julestjerner, men panik nu ikke hvis du ikke har knækket koden til stjernerne. Vejledningen til disse hjerter er kun 1/4 af vejledningen til stjernerne 🙂
Jeg har dog en tilføjelse til vejledningen; der står at man tilsidst skal klippe af, så enderne er 5 cm., det synes jeg er for kort, og synes ikke hjerternes buer bliver pæne. Jeg har lavet mine 9 cm. og det er dem i ser på billederne.
Bonusinfo – Man kan nå, at lave rigtig mange hjerter på 1 time 🙂
Med en hultang har jeg lavet huller og har kommet silkebånd i. Da jeg ikke kan have alle hjernerne hængende enkeltvis har jeg planer om en guirlande – vi må se om jeg når det 😉

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC