Så kom turen til Betina. Som I kan se er hendes bidrag ikke strikket eller hæklet, som kravet ellers var. Betina skrev til mig, idet hun ikke kan hækle eller strikke. Jeg synes det var lidt ærgeligt, nu hvor hun havde modtaget projektet og hun så ikke kunne få lov til at bidrage, så vi aftalte at hun skulle sy et eller andet – ja regler er jo til for at blive brudt 🙂

Og se hvad hun har bidraget med, et lille tusindben – så fin! 🙂

Betina skulle egentlig have sendt videre til Lisa, men hendes blog er slettet?! Så er der Maria, som jeg endnu ikke har modtaget kontaktoplyninger på, så vi sendere videre til Pernille 🙂

God fornøjelse til Perinille.

HUSK I må gerne samle delene, hvis I har en ideen 🙂

Update: Jeg har fået 3 henvendelser på nogen der gerne vil lege med. Jeg tænker de er meget velkommen, lad os se hvad det ender med, de er skrevet på listen 🙂

Følg hele processen HER.


Tu-tu tusindben, Hvad’- hvad’ hvaffor en?

Og lige en lille stemningssang 😉