Jeg har fået en ide – kan I huske i gamle dage, hvor vi sendte kædebreve rundt, vi delte surdej og kagedej, som vi skulle bage med og tage noget fra for så at sende det videre til en ny person, som skulle gentage dette? kan I huske det? det var da faktisk lidt hyggeligt synes jeg.
Det har givet mig inspiration til at sætte en kreakæde igang. Hvad siger I til, at jeg starter et projekt, uden rigtig at vide hvad det er og hvad det skal blive til. 
Så håber jeg der er en masse der vil smide en kommentar om at de gerne vil være med i kæden. Så sender jeg projekt videre til første kvinde/mand? der har smidt en kommentar. Hun laver så lidt videre på projektet (som hun nu synes det skal fortsættes) og sender det derefter videre til næste kvinde i “kommentarrækken”. Så ser vi hvad vi får ud af det.

Jeg ved ikke om det giver mening, men det håber jeg 🙂

Jeg vil gerne sætte flere projekter i gang, hvis nu der sidder nogle der ude der gerne vil være med, men som måske ikke hækler eller strikker. Jeg kan også starte en illustration, som der skal tegnes videre på? sig til. 

Jeg sætter en deadline, for hvornår projektet/projekterne skal sendes retur til mig, når der begynder at tikke deltagere ind, og  jeg sender projektet afsted. I den forbindelse vil der nok også kommen en regel om hvor meget hver person må arbejde videre. Det finder jeg lige ud af 🙂

Del gerne legen på jeres blogs, Facebook, Instagram eller andet sted, og brug billedet ovenfor. 

Jeg håber I vil lege med 🙂