Sidste lørdag deltog jeg i kreatræf syd, som blev afholdt af bl.a. Lise // Savværksvej. Som altid er det vældig hyggeligt – søde og meget dygtige damer, masser af inspiration og rigtig god mad. Min egen plan for dagen var, at lege med pap, men dette opgav jeg, fordi jeg have glemt min passer, og derfor ikke kunne komme i gang som håbet. Så var det godt at kreakassen indeholdte en masse andre projekter. Jeg kom i gang med mit bud på årets julekugler. Dem får I ikke lov til at se endnu 🙂

Jyske Vestkysten havde fået nys om arrangementet og kiggede forbi. Jeg linker til dem, fordi de har taget de billeder, som jeg glemte 🙂 Se dem HER.

Til de fleste kreatræf skal man medbringe (gerne en hjemmelavet) gave. Så dagene op til var jeg i fuld gang med strikkepindene. Det tog selvfølgelige længere tid end beregnet, men jeg blev færdig, og modtageren blev glad for gaven. Gaven er et blog indlæg værdig i sig selv, så I må vente med at se hvad det blev til, i morgen 🙂 Jeg fik også selv en gave, hæklede græskarhovede, lavet af Helle // Grankoglen. Disse er ligeledes et blogindlæg værdig, så igen – Stay Tuned – jeg har nemlig taget nogle vældige billeder af Aksel med græskarhovederne 🙂

Nu deltagere jeg ikke ved kreatræf for gavernes skyld, men når de er der siger jeg ikke nej tak 🙂 Nedenstående billeder viser det der tilfaldt mig. En lidt større sponsorgave jeg var heldig at vinde ved lodtrækning, fra Koppelwrite.dk , samt indeholdet af goodiebags.

Vi var også så heldige at få papir, sponsoreret fra Bungalow. Jeg har desværret ikke nået, at tage billed af det inden jeg satte saksen i det, så I må vente og se i mine juleindlæg, hvad jeg har fået ud af det. Ja der løftede jeg sløret for at I har juleindlæg i vente – glæd jer!

SONY DSC

Arne & Carlos strikkebog. Bogen er meget flot og en god inspirationskilde.

SONY DSC

Vi er flere i familien der blev glad for bogen – særlig grisen er et hit 🙂

SONY DSC

Postkort fra den altid dygtige Simone Thorup Eriksen. Jeg har været heldig tidligere at finde en af hendes illustrationer, som hænger på Aksels værelse.

SONY DSC

Bare Simones visitkort er imponerende i sig selv!

SONY DSC

Bånd fra Malika og Rosa – jeg har en plan med dem!

SONY DSC

Ørestiks fra Stardots.

SONY DSC

Kit til en økologisk frugtpose.Jeg forudser at den bliver lavet inden Aksel skal starte i børnehave om 10 mdr. 😉

SONY DSC

Opskrift fra Strik Bar – altid rart med en opskrift, ikke mindst til inspiration.