A er begyndt i dagpleje, hvilket er en stor forandring for både mor og barn, men det går godt, og han kan lide at være der, det er det vigtigste. Så er det bare mig der skal nyde den sidste uge, alene hjemme, inden jeg skal starte på arbejde. 

Barselsboblen er sprunget, det er både meget skræmmende, spændende og interessant. En ny tid er begyndt!

Mine svigerforældre har været forbi i weekenden for at hjælpe med at sætte nye vinduer i, som jeg pralede lidt med i indlægget HER.
Resultatet er meget tilfredsstillende, det sidste indenfor skal lige laves inden jeg viser det frem for jer 🙂

Men da de kom i lørdags, havde de en gave med til A. Den synes de han fortjener fordi den første uge i dagplejen var gået så godt – en Bobles Elefant 🙂 Mor er glad for den, far er glad for den og A er gad for den 🙂