Så er endnu en uge gået, og endnu en måltidskasse fra Aarstiderne er fortæret 🙂 Og jeg må sige med det samme, vi blev ikke skuffet, igen var det lækre råvarer og skønne opskrifter.

Forrig uge var det Vegetarkassen vi fik, og denne gang har vi spist os igennem en Slankekasse. Valget af Slankekassen, er ikke fordi vi just har behov for at slanke os her hjemme, valget er udelukket truffet på baggrund af kassen indhold.

Retterne i ugens kasse var følgende:

  • Fiskefrikadeller med kartofler og kålsalat
  • Fyldig salat med kylling og smilende æg
  • Pandestegte koteletter med kartoffelsalat
  • Wok med lynstegt okse og broccoli
  • Kikærtesalat med bagte grønsager og æg

Vores vurdering af ugens kasse er som sagt, at det er lækker mad, men vi er indtil videre gladest for Vegetarkassen. Begrundelse for dette er, at vi faktisk de fleste dage ikke har behov for kød til vores aftensmad. Vi har det godt med at erstatte kød med fx kirkærter og bønner, og det er der meget bedre mulighed for med Vegetarkassen. En anden fordel ved at vælge Vegetarkassen er, at hvis man en dag har lyst til kød, så kan man bare selv supplere retten med kød. Vi har som regel altid en eller anden type kød i fryseren.
En fordel ved Slankekassen er, at der er til 5 dage, hvor der kun er til 4 dage i Vegetarkassen. Vi ville meget gerne at der var til 5 og gerne 6 dage i en kasse.

Så vi vælger altså Vegetarkassen til næste uge 🙂

UPDATE: Læs mine andre anmeldelser af måltidskasserne fra Aarstiderne HER.