I påsken 2012, drog jeg afsted for at deltage på Gilwellkursus, også kaldt 2-perlekurset. Gilwell kursus er en af spejderbevægelsesn højeste lederuddannelser. En lederuddannelse med fokus på personlig udvikling og personelige værdier, holdt op imod spejderbevægelsens udviklingsfokus og værdisæt.

Perioden efter påsken og frem til nu, er gået med mit Gilwell-projekt, hvor jeg har haft fokus på min spejdergruppes kursus kultur.

Nu er jeg så hjemvendt fra kursets afslutningsweekenden, hvor jeg stolt sammen med 22 andre Gilwell aspiranter blev optaget i 1. Gilwell trop.

Er man ikke spejder og læser dette indlæg, kan man måske godt sidde og undre sig over hvorfor jeg blogger om dette, men det skal jeg fortæller jer; det er fordi det har været en KÆMPE udviklingsmæssig rejse for mig, hvor jeg er blevet bevidst og skarp på mine personlige værdier, og er blevet så bevidst om, kun at lave ting i mit liv som GIVER MENING FOR MIG!!! og det giver så meget mening for mig at sprede information om Gilwell og dets formål.

Og så kan I læser jo få udvidet jeres horisont lidt, det kan man vel ikke være imod 😉

Når man bliver optaget i 1. Gilwell trop får man dette tørklæde, som har en lang historie bag sig – intet ved tørklædet er tilfældigt!