For os giver det rigtig god mening at tænke over indholdet har fx parfume, parabener, farvestoffer m.m. i det vi kommer på vores krop, og mængden af sprøjtegifte vi indtager igennem vores fødevare. Derfor foretrækker vi helt klart at købe parafume og parabenefrit samt økologisk, i den udstrækning vores budget kan holde til det.


Og vi tænker naturligvis ikke mindre over det, nu hvor vi venter på at ham den lille skal komme til verden!
Så derfor har jeg været ude og shoppe natursutter – narturligvis! Jeg foretrækker nartursutter fordi de ikke indeholder bisphenol A og ftalater (blødgørere), som er mistænkt for at virke hormonforstyrrende.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet EFSA, har dog tilbage i 2010 konkluderet at der ingen risici er ved bisphenol A, men fødevareministeriet fastholder dog stadig forbuddet af stoffet til børn i 0-3 års alderen. Og der laves deres forskning på området, som viser at stofferne er skadelige.


Jeg har købt 2 typer af nartursutter; en rund og en anatomisk (ved jo ikke hvad han foretrækker ;-)).


Jeg har købt sutterne igennem Helsam’s webshop, fordi de giver mulighed for at man kan få sendt produkterne til den lokale helseforretning og ovenikøbet betale varerene i butikken, så pengene går til den lokale butik – det koncept støtter jeg!


Rund natursut.

Anatomisk natursut.
Fås i med forskellige designs.