Siden vi blev forældre og fredagaften blev mere stille og rolig, derhjemme med mindstemanden, besluttede vi os for at forsøde tilværelsen ved at indfører Pizzafredag og rødvin. Det koncept har vi holdt rigtig godt fast i – når det har været muligt. Med årene er vi (nok mest Thomas) gået hen og blevet meget passioneret omkring pizzabagning. For at gøre en lang historie kort, så er vi der i dag, hvor pizzadejen sættes over 3 dage før den skal bruges, der er indkøbt bagestål, som erstatning for den klassiske bagesten, og de helt rigtige bagespader samt dejskraber. Jeg må give ham, det bliver virkelig gode og ikke mindst flotte pizza – helt sprøde, lige som vi kan lide pizza!
Vores favorit pizzaer er følgende:
– Kartoffelpizza; med rødløg, massere af parmesanost og olivenolie.
– Chorizopizza; med tomatsovs, mozarallasost og cherrytomater, toppet med frisk salat.
– Blomkålspizza; med gedeost, spause og kartoftel.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC