SONY DSC

Lige som mange andre bloggere (tror jeg), tager jeg ofte op til overvejelse hvilket formål min blog har. Jeg gør mig tanker om hvordan bloggen skal udvikle sig, og hvilke indhold jeg ønsker at formidle her. Ligeledes har jeg flere gange været i tvivl om blog-navnet var det rigtige, og jeg kommer altid frem til at det er det helt rigtige blognavn for min blog – heldigvis 🙂

KVALITID er nemlig så bredt et navn, at risikoen for at lave et indhold der er helt uden for kontekst, er minimal 😉 Der er ingen der siger at navnet absolut skal dække over indholdet, men det kan jeg godt lide.

Mit primære indhold på nuværende tidspunkt er fremstilling af kreative projekter. Men jeg trænger til, at fylde lidt nyt indhold til bloggen og det skal jo gerne komme mine læsere til gode. Det jeg går med i tankerne er en række af indlæg med hovedtitlen “Du vil – Du kan”. Indlæggende skal omhandle min måde at gribe tilværelsen an på. Det skal være en deling af de refleksioner jeg gør mig om min handlinger og adfærd i en travl hverdag. Jeg kan med sikkerhed fortæller jer, at der vil komme indlæg omhandlende bl.a. kost, TV vaner m.m.m. Alt sammen refleksioner over adfærd som jeg aktivt har forholdt mig til igennem årene.
Jeg synes jeg er fyldt med en masse personlig erfaring og kreativitet i forhold f.eks. at lave ændringer i en adfærd. Og jeg synes vi har nogle gode refleksioner herhjemme om hvordan vi ønsker at leve vores liv – hvad vi drømmer om at bringe mere af ind i vores tilværelse og ting som vi ønsker ændre mere eller mindre på. Det kan jeg godt tænke mig at prøve at skrive ned, og så håber jeg at jer der læser med også kan få noget ud af mit perspektiv på tingene.

MEN MEN MEN, det betyder ikke at alle indlæg fra nu af kun indeholder store tanker. Bestemt ikke, bare rolig. Alle mine relative korte indlæg med fremstilling af alle mine kreationer slipper I ikke for, det vil fortsat være bloggens primære indhold.
Og I kan godt glæde jer, for jeg er nemlig igang med hele to strikkeprojekter for tiden, som jeg prøver at blive færdig med, så I kan få dem at se. Det drejer sig om en omgang “egostrik” og en ny trøje til Aksel 🙂

/Trine