Dette indlæg er IKKE sponsoreret!

Nogen år har jeg skrevet en ønskeseddel i hånden, nogle år på computeren, andre år er det lige blevet til en SMS med mine ønsker. I år er jeg stødt på Ønskeskyen, som er en tjeneste Post Danmark udbyder. En rigtig nemt app at anvende, hvor du kan hente informationer og billeder om dine ønsker direkte via link fra en hjemmeside. Du kan også skrive ønsker og info ind manuelt og tilføje billede du har liggende i kamerarullen.

Jeg har samlet min families ønskeseddler på min profil, man kan nemlig oprette flere ønskesedler. Essensen er dog at det er super nemt at dele dine ønsker med familie og venner – blot en sms med linket til din ønskeseddel. Når du tilføjer eller fjerne ønsker behøver du ikke sende ny opdateret ønskeseddel til familien, de kan se rettelserne når de går på ønskeskyen via det link du har sendt. JEG ER SIMPELTHEN STOR FAN!
Og det er ikke slut endnu; familien og vennerne kan reservere gaveønskerne – jeg har dog endu ikke set dette i praksis. Jeg har prøvet at reservere et ønske på en af min svigerindes ønskeseddel, men synes dog ikke lige jeg kan gennemskue hvordan det virker. Jeg ved heller ikke om ejeren af ønskeseddlen selv kan se hvad der er reserveret – det ville jo være lidt fjollet 🙂

En klar anbefaling herfra!