Her hen over sommeren skal der ske en større forandring i det lille rækkehus. Vi har bestilt nye vinduer til hele hytten, hvilket er tiltrængt, da de vinduer der sidder i, er de oprindelige  fra 1979.
Vi har boet her i godt 4 år, så vi har haft god tid til, at tænke over hvordan vi ønsker de nye vinduer skal være.
De største forandringer bliver i bryggers/gang og stuen.

Hvis vi starter i bryggerset og gangen; på nuværendende tidspunkt har vi to indgange, men bruger kun den i bryggerset. Det vil sige, at vi overhovedet ikke bruger gangen, kun som adgang til A’s værelse.
Det skal der laves om på. Derfor har vi valgt, at der skal laves hul fra bryggerset og til gangen, som ligger på den anden side af den væg jeg har taget billede af. Hullet skal være mellem bord og hovededøren i bryggerset.
Bryggesdøren skal lukkes af, og der kommer et stort vindue på 110×212 cm med tre ruder. Og så en ny hovededør i gangen, tredelt som vinduet. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at se ud, for det er ikke umiddeltbart oplagt at lave denne forandring, men vi kan godt lide det utraditionelle, men det skal selvfølgelig se godt ud og være praktisk. Hovededøren kommer til at åbne venstre ind, set indefra. Dette betyder, at når vi får gæster fremover, kan de bruge gangen, men vi har selv direkte adgang til bryggers og køkken i hverdagen.
En ting der er helt sikkert er, at vi får meget mere lys i bryggerset og gangen, da vi har valgt klart glas.

Til den nye og forbedrede gang, har vi lidt ønsker, som jeg har vist nedenfor.


2. Tæppe af 100 % papir fra HAY (har endnu ikke valgt farve)

3. Illustration af Kristina Krogh

4. Knagerække fra We Do Wood
Jo så har det lige passet med, at vores fjernevarmeforsyner har lavet nyt fjernevarme, hvilket har betydet at alle de mange rør der gik over vores bord ude i bryggerset er blevet fjernet. Det ser bare så meget bedre ud. Jeg har desværre ikke noget før-billede, men har prøvet at illustrere det på billedet. 

I stuen, beholder vi det store vinduesparti. Dog bliver havedøren en tand større. Vinduerne skal være delt i to partier, men skal være glas helt til gulv – 2 stk. 129 x 212 cm. De skal deles i tre ruder, hvor det midterste, i det tættest på havedøren, kan åbnes.
Vi skal have en ny radiator – en lav rund – og der skal ikke længere være vindueskarm.

Vi vil have rullegardiner i stuen, ikke mørklægning, men heller ikke transparente som dem vi har nu. Og så har vi talt om at der måske skal noget farve på, så jeg har bestilt en masse vareprøver hjem, men vi har endnu ikke besluttet os.

Bonus info: I har nok lagt mærke til de fine illustrationer jeg har lavet på billederne. De er lavet med mit nye og sejeste nørde-grej, jeg til dato har ejet. Der kommer mere om det en af dagene.