SE hvad jeg har fået af verdens dejligste mand 🙂


Er den ikke fin, og er jeg ikke en heldig banan? 🙂
Det føler jeg selv jeg er 🙂 Det er en BERNINA B215.
Det var bestemt ikke meningen at min første symaskine skulle være sådan en fin en af slagsen, men men men (ja der er altid et men). Jeg prøvede Jeanets symaskine, som er en ældre udgave af denne, og jeg var ikke i tvivl. HOLD …. en lækker maskine. Den larmer ikke, den fylder ikke ret meget, og så kan den bare køre igennem ALT! Ja jeg var solgt. Ja så spørg I nok jer selv, “hvordan får man lige solgt den til sin mand?” 

Jeg har den type mand, som ikke vil gå på kompromis med god kvalitet. Og så er han sådan en teknik-nørd, så han ved hvad en god maskine betyder 🙂 så det var såment ikke så svært, men jeg havde ikke regnet med at få den. En lørdag eftermiddag tog han mig med en tur, og pludselig holdte vi ved en stor symaskine forretning… uhh mit hjerte slog et slag over.. 
Jeg er simpelthen så glad for den.

Igen er der et men. Men jeg er ikke nogen haj til at sy, det er jo det jeg skal lære med denne dejlighed 🙂
Mit første syprojekt på maskinen er denne heldragt til mindstemanden. Jeg må erkende at det kræver en ommer, en dag. Den kan ude problemer bruges, der er bare lidt fejl rundt omkring.

Som I kan se, er den stor nok. Jeg har syet den i str. 86, så var jeg sikker på, at han kunne passe den når jeg blev færdig 😉
Mønsteret er fra Stof og Stil, det samme er stoffet.

Puha alle de små fine detaljer, som jeg aldrig har prøvet at lave før. Denne lille detalje synes jeg blev god.

Det her er den største fejl. Det ene ben snor sig. Jeg er kommet til at trække for meget i det da jeg skulle sy lynlås i. Puha lynlåsen var også noget af en udfordring…
En lille detalje, som jeg havde tænkt over, men som jeg ikke magtede at gøre rigtig alligevel. Syningen på benribben, skulle have været på indersiden af benet, men kom tl at vende udad… småting!